Bifrost - World of Icelandichorses

Bifrost - World of Icelandichorses

Om Bloggen

Denna blogg tillhör Bifrost Islandshästförening som håller till i Norrbotten.

Här kommer vi att presentera information om vad som händer i föreningen. Här kan även medlemmarna bidra med artiklar, tips, tricks och annat intressant. Har du något du vill dela med dig av så hör av dig till oss på mail: bifrost@bifrost-norrbotten.se

Har du Facebook?
Gå gärna med i gruppen Bifrostare för snabb information om evenemang och aktiviteter.

Bifrostekipage på SM 2013

Hästliv i NorrbottenSkapad av BIFROST ons, februari 05, 2014 14:28:41Bilden ovan föreställer Bifrostekipaget Jessica Lundberg som rider sin häst Odinn från Galgbacken. Hästen har hon tränat själv och de tog sig ända till SM 2013. Vi håller tummarna att det går vägen även 2014 samt att kanske fler från föreningen lyckas ta sig ända fram till SM.

Jessica är en youngrider och Odinn var endast 7 år gammal när han kvalade in till SM. På SM hamnade de precis utanför B-finalen, vilket var mycket bra gjort.Odinn är född och uppvuxen utanför Gällivare hos Galgbackens Islandshästar.

Han är efter hingsten Axjon från Stormsund (e.Askur från Håkansgården) som ett tag ägdes av Bifrostmedlemmen Anette Forslund. Han är undan och stoet Skjona fra Hjardarvholi (e. Otur frá Saudarkroki) som ägs av Galgbackens Islandshästar.


Bilderna är copyright Galgbackens Islandshästar

  • Kommentarer(0)//blog.bifrost-norrbotten.se/#post22